fbpixel

Boden Business Park

Views Navigation

Today

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Bodenxt Talks: AI som möjliggörare eller förstörare?

Verkstan, Boden Business Park Technology Road 15, Ground

Dyk ner i framtiden med oss! Vi bjuder in till ett spännande Bodenxt Talks som utforskar AI:s dubbla ansikten – som både möjliggörare och hot. Hur kan näringslivet navigera i denna nya era för att maximera potentialen och vilka förutsättningar kan AI skapa för samhället?

Företagsfrukost i Unbyn/Avan-området

Gymnastiken Unbyn 15, Boden

Varmt välkommen till företagsfrukost i Unbyn/Avan-området! På företagsfrukostarna får du ta del av information om vad som händer i området, kommunen och näringslivet och en mötesplats att nätverka och knyta affärskontakter.

Event Series Rekryteringshörnan

Rekryteringshörnan

Enter galleria Drottninggatan 4, Boden

Kompetensförsörjning är en stor utmaning för företag i Boden. För att minska tröskeln att ta in extern kraft i denna fråga har bemannings- och rekryteringsföretag startat Rekryteringshörnan.

Utbildningskväll i sociala medier

Gymnastiken Unbyn 15, Boden

Vill du ta dina sociala medier till nästa nivå? Då får du inte missa detta! Nyföretagarcentrum Nord och UNEK i Boden bjuder in till en exklusiv kväll med Elvira Lind – fotograf, filmare och innehållsskapare.

Kulturfrukost: Boden & online

Havremagasinet Norrbottensvägen 18, Boden

Jobbar du inom kulturella och kreativa branscher, eller inom någon annan bransch och är nyfiken på kulturbranschen? Då är Kulturfrukost mötesplatsen för dig!

Skogen i en föränderlig värld

Sörbyn Lodge Sörbyn 222, Gunnarsbyn

Välkommen till en dag där du möter ledningarna från flera av de stora skogsföretagen i området, forskare, skogsägare, mfl för att samtala om flera viktiga perspektiv från traditionellt skogsbruk till nya innovativa verksamheter i en föränderlig värld!

Företagsfrukost i Boden

Verkstan, Boden Business Park Technology Road 15, Ground

Varmt välkommen till företagsfrukost i Boden! På företagsfrukostarna får du ta del av information om vad som händer i kommunen och näringslivet och en mötesplats att nätverka och knyta affärskontakter.

Sveriges Innovationsriksdag 2024

Sveriges Innovationsriksdag 2024 sätter tillsammans med Demo North Summit fokus på den gröna #industriomställningen i norra Sverige genom två parallella mötesplatser. Sveriges Innovationsriksdag 13-15 maj och Demo North Summit 14-16 maj.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done