fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lunchföreläsning Nolleperioden LTU – Boden, det smarta gröna

2023-8-18 , 12.00 13.00

Boden – det smarta gröna

Medverkande: Mattias Bergqvist, Boden Business Park och Othilia Wimyr, H2 Green Steel 

Boden ligger i hjärtat av en extremt etableringsintensiv region och är en viktig del i den gröna globala samhällsomställningen. Här satsar H2 Green Steel på en integrerad produktionsanläggning av grönt stål och strax intill byggs parallellt världens, förmodligen, största produktionsenhet av vätgas. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för framtidens utmaningar, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och en satsning på modernt företagande.

Boden är platsen för dig som vill bidra till satsningar kring vår tids största utmaningar och som vill lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla. Här tänker vi smart när vi nu får chansen att bygga något nytt, hållbart och smått unikt.

Samtliga studenter som medverkar på lunchföreläsningen kommer få flertal upplevelseerbjudanden i Boden. Vi ser fram emot att träffa dig!

OBS! Föreläsningen är endast öppen för nya studenter vid Luleå tekniska universitet. Detta är en aktivitet under Nolleperioden.

FÖRELÄSNINGEN ÄR FULLBOKAD!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done