fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

Odla med barn – Så frön för framtiden

Grow by Jenny Odla med barn

27 May , 18.30 19.30

På vilket sätt kan trädgårdsliv och odling bidra till en mer hållbar, trygg och hoppfull framtid? Varför borde vi odla med och för våra barn?

Under denna föreläsning tar Jenny Malmqvist, gymnasielärare, odlare och trädgårdsrådgivare med dig på en resa med inblick både i globala och individuella perspektiv med odlingen som mikrolösning på en alltmer krisande värld. Tankar kring hur odlingsinsatser på lokal nivå kan öka ett lokalsamhälles möjligheter till grön omställning på lång sikt. Om vikten av att låta barnen bli en del av trädgården i alla dess faser för att skapa förståelse kring naturliga kretslopp och vår plats i detta. Om naturhänsyn och varför man behöver lära sig hur man odlar sin egen mat. Tankar kring hur odling med barn kan bidra till ökad social trygghet, översyn av forskning som visar hur trädgård kan bidra till bättre hälsa och välbefinnande i en stressig värld som snurrar snabbt.

Du får tips på hur man praktiskt kan sätta igång en liten odling , sorter att odla som ger glädje för hela familjen. Om förberedelser, mindset och prioriteringar. Du får följa med hem till familjen Malmqvist och se goda exempel på hur de går från frö till skörd så att du också kan lyckas. 

Under kvällen kommer ett helt gäng av härliga, hemmaodlade och ekologiska plantor från Jennys trädgård att finnas till försäljning!

Anmälan till detta evenemang är stängd

Svampvägen 2
Boden,
+ Google Map

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done