fbpixel

Boden Business Park

Views Navigation

Today

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Lägesuppdatering med H2 Green Steel

Sagabiografen Drottninggatan 4, Boden, Norrbotten, Sverige

I samband med Bodens hållbarhetsvecka ger H2 Green Steel en lägesuppdatering kring projektet. Markus Mannström, VD för H2 Green Steel i Boden, kommer att berätta om vad som hänt den senaste tiden, vad som sker nu under våren och vad som väntas framåt.

Startklar Boden: Träff 4

Quality Hotel Bodensia Kungsgatan 47, Ground, Sverige

Välkommen till Startklar Boden där vi guidar dig i förberedelser för uppstart och utveckling av din affärsidé.

Gemensam bussresa till Luleås företagsfrukost

Häng med och besök Luleås företagsfrukost på Vetenskapens Hus fredag den 31 maj. Vi har ordnat gemensam bussresa till företagsfrukosten där vi bjuder på frukost under bussfärden.

Frukost med näringslivet i Luleå

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp

The Hub, Boden Business Park Teknikvägen 3, Ground, Sverige

Dear Game Studio Representatives, we are inviting 1-2 representatives from your company to the first of this year: Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp.

Webinarium: Företagsjuridik och avtalsskrivning

Under seminariets samtal lyfter vi vikten av att i rätt tid forma överenskommelser och avtal med kunder och andra samarbetsparter, allt för att undvika att tvister uppstår och för att skapa tydlighet och trygghet för alla.

NyföretagarCentrum Nords företagarlunch

Få en inspirerande start på sommaren med vår företagarlunch i Boden den 11 juni! Nazuk och Lisa från NIZA delar sina bästa tips. Anmäl dig nu, antalet platser är begränsade!

Företagsfrukost i Boden

Verkstan, Boden Business Park Technology Road 15, Ground

Välkommen till vårens sista företagsfrukost på Boden Business Park den 14 juni! Temat för frukosten är rekrytering och H2 Green Steels HR-chef i Boden, Anette Sundström, kommer att dela med sig av numerärer, tidslinjer och roller för deras rekryteringsprocess och lägesuppdatering från projektet på site. Medverkar gör även Försvarsmakten, Human Talent och Bodens kompetensförsörjningsteam.

Nätverkslunch med North Creative Nodes

Projektet North Creative Nodes presenterar erfarenheter, slutsatser och arbetet framåt - kopplat till kulturella och kreativa branschers fortsatta utveckling i Norrbotten. Efter lunchen fortsätter vi till Festspelens programpunkt med Lars Strannegård – rektor på Handelshögskolan som föreläser om nya perspektiv på ekonomi och kultur.

Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp

Torget, teknikvägen 16 Teknikvägen 16

Dear Game Studio Representatives, we are inviting 1-2 representatives from your company to the last Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp before summer. This time we are also inviting the particiapants of Valkyrie Jam.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done