fbpixel

Boden Business Park

Etablera företag

Välkommen till en arena där talanger och erfarna entreprenörer nyttjar unika förutsättningar för att skapa framtidens näringar.

Boden ska vara en naturlig och attraktiv plats för företagare. Därför jobbar vi hårt för att det ska finnas möjligheter till lyckade företagssatsningar. Oavsett företagets storlek. Vi erbjuder en spännande arena för företag och människor som vill utvecklas.

Vi ligger i hjärtat av en extremt etableringsintensiv region och är en viktig del i den gröna globala samhällsomställningen. Det kommer att medföra symbiotiska effekter där nya typer av industrier växer fram, tack vare exempelvis utveckling av restprodukter och restenergier från H2 Green Steels etablering. Vi har koll på byggbar mark och lediga lokaler för att få befintliga och nya aktörer att bli en del av det nya smarta gröna som växer fram i Boden. 

Se oss gärna som en smältdegel där spelindustri, elintensiva näringar, miljöteknik, besöksnäring, matproducenter och andra branscher korsbefruktas och skapar helt nya näringar och nischer. Här finns talanger, mångfald, resurser, kompetens och folk som vill jobba.

Vi erbjuder även kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Kontakta någon av våra näringslivsutvecklare för mer information.

Hur kan vi hjälpa dig vidare?

Tveka inte att höra av dig!

Jörgen Nordqvist

Näringslivsutvecklare
etablering

Håkan Nordin

Affärsutvecklare
elintensiva näringar

I norra Sverige satsas det 1 400 miljarder på nyindustrialiseringen. Vår region, våra resurser och vår kompetens uppfattas nu som en tillgång och är en utgångspunkt för skapandet av morgondagens hållbara samhälle. Läs mer på bodenxt.se.

Dela innehållet:

KALENDER

Vy-navigering

IdagIdag

Näringslivsutvecklare etableringar

Jörgen Nordqvist

Mail:
jorgen@bodenbusinesspark.se

Telefon:
070-650 80 19

Näringslivsutvecklare etableringar

Jörgen Nordqvist

Hjälper företag att etablera verksamhet samt växa smart och hållbart i Boden.

Affärsutvecklare
elintensiva näringar

Håkan Nordin

Telefon:
070-621 61 03 

Affärsutvecklare
elintensiva näringar

Håkan Nordin

Koordinator för symbiotiska effekter inom näringslivet i den gröna omställningen av Boden. Huvudsaklig inriktning mot energirelaterade etableringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done