fbpixel

Boden Business Park

mingelmiljö med flertalet personer i en lokal med stort fönster

Vi söker en näringslivsutvecklare med fokus på kompetensförsörjning

Vill du vara med där det händer och trivs i en organisation som ligger i framkant för utveckling? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kompetensförsörjning och är van att verka i sammanhang med många kontaktytor med såväl interna som externa aktörer.

I Boden är näringslivsfrågorna alltid i fokus. Vi fokuserar på att skapa de bästa förutsättningarna för nya företag att starta, för befintliga företag att utvecklas och för nya företag att etablera sig i kommunen. Boden Business Park är norra Sveriges största möjlighetsplats. En internationell mötesplats och en aktör för människor med driv och starka idéer. Det är även platsen och organisationen för Boden kommuns näringslivsutveckling.

Läs mer om oss och vad vi gör här!

Boden ligger centralt i en starkt växande etableringsregion för den gröna industriomställningen. En omställning där hela samhället påverkas och där det lokala och regionala näringslivet har en enorm möjlighet för tillväxt inom flera olika områden och branscher inom såväl privat som offentlig sektor. En starkt växande, och till vissa delar helt ny, arbetsmarknad där kompetensförsörjningen kommer