fbpixel

Boden Business Park

4sign företaget
4sign företaget

Välkomna, 4Sign och Lule Grafiska!

Boden Business Park växer och intresset för Space & Place coworking är stort. 4Sign och Lule Grafiska är nya hyresgäster hos oss. 

4Sign är Sveriges enda rikstäckande fackkedja inom profilering som kan erbjuda ett komplett produktsortiment, vilket innebär produkter inom områden såsom skyltar, fordonsdekor, profil och mässa. 4Sign delar sin coworking-plats med Lule Grafiska som är Norrbottens enda Svanenmärkta tryckeri. Företaget producerar trycksaker på papper som tidningar, tidskrifter, böcker, broschyrer, förpackningar och affärstryck.


Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?

– Vi har en stark tillväxttro på Boden som marknad och behöver vara närvarande. Allt som presenteras och görs i Boden presenteras här. Ett första steg, det här är en naturlig väg. Behöver ett skyltfönster, säger Johan Lindqvist, ägare 4Sign Luleå.

– Vi etablerar oss på Boden Business Park för att komma närmare våra kunder och samarbetspartners i Boden, säger Niclas Fredriksson, säljare på Lule grafiska.

Vad har ni på gång?

– Sju av kedjans medlemsbolag går samman och bildar en gemensam koncern inom 4Sign-kedjan. Därmed blir koncernen en av de största aktörerna inom branschen i Sverige med en omsättning på 100 miljoner, säger Johan Lindqvist.

– För tillfället installerar vi en ny maskin för att limma böcker, säger Niclas Fredriksson.

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done