fbpixel

Boden Business Park

TeamNorr
Matilda Melby, ledare, Edward Lantz, vd och Erik Lindberg IT-tekniker.

Välkommen, TeamNorr!

TeamNorr ser etableringen på Boden Business Park som en perfekt start för att komma igång effektivt och växa med kunderna. Företaget är nu en av omkring 75 hyresgäster hos oss.

TeamNorr består av IT-konsulter, servicetekniker och kundansvariga med olika specialistkunskaper som tillsammans bilderna kundernas IT-avdelning och tar hand om allt ifrån ny IT-utrustning, installationer, utbildning och IT-support till molntjänster, skrivare, datacenter och telefoni. Företaget grundade 2014 och har idag 42 anställda.

Utöver Bodenkontoret finns företaget i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Lycksele, Örnsköldsvik, Sollefteå, Sundsvall och Bollnäs.

Varför har ni valt att etablera er på Boden Business Park?

– Vår melodi på TeamNorr är att skapa så nöjda kunder att de blir våra bästa säljare. Kanske extra lyckosamt för oss här i Norrland. Nöjda företagare pratar med andra företagare och det är just det som hjälper oss att växa och få fler nöjda kunder. Därför har vi nu etablerat oss här och Boden Business Park är en perfekt start för oss så vi kommer i gång effektivt och kan växa med kunderna, säger Edward Lantz, vd.

Vad har ni på gång?

– Vi växer fort just nu. Vi anställde nyligen vår 42 medarbetare till vårt team. Vårt fokus handlar om att se till att kunderna är fullständigt nöjda. Varje fredag samlas alla vi medarbetare på TeamNorr via Teams och så ringer vi upp de kunder vi hjälpt under veckan för att kolla av att allt fungerar som det ska. Den här ringtimmen är helig för oss. Kunderna blir genuint glada över att vi ringer och checkar av och önskar trevlig helg.

Vill du också hyra lokal hos oss?
Du hittar våra olika alternativ här!

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done