fbpixel

Boden Business Park

Personal Tailorbird

Välkommen, Tailorbird!

Tailorbird hjälper företag att bygga framtidssäkra varumärken och produkter. Till Tailorbird kommer företag som behöver ledning och kunskap i hur man arbetar strategiskt med hållbarhet och varumärke för sin affär. Resultatet efter en insats kan vara förtydligat erbjudande, ökad attraktionskraft, starkare kundupplevelse och minskat klimatavtryck. Positiva effekter som ofta sitter ihop med varandra.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?
Vi hjälper företag som ser hållbarhetsutmaningarna som en chans att transformera sina verksamheter. De har chans att bli de stora vinnarna i framtiden. Boden Business Park är ett viktigt nav i den gröna omställningen och det stora intresse vi ser från företag i Boden att få hjälp i de här frågorna tror vi kommer att öka. Stora förändringarna sker och vi vill vara nära de kunder som kommer att behöva vår strategiska hjälp.

Vad har ni på gång?
Vi har sedan första november vår hållbarhetsstrateg Moa Mellberg på plats. Tillsammans kommer vi nu än bättre kunna hjälpa företag med deras utmaningar. Förutom det så hjälper vi ett företag inom gruvindustrin att paketera sitt erbjudande mot investerare och sätter strategin för ett spelbolag från Boden som ska lansera sin produkt på världsmarknaden. Det händer mycket spännande nu och vi hoppas att fler bolag i Boden är redo att framtidssäkra sin verksamhet, säger Niklas Berg, affärsutvecklare Tailorbird.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done