fbpixel

Boden Business Park

Välkommen, Synne Hoel Sveum!

En chans att knyta nya kontakter och sitta bland andra kreativa personer lockade Synne Hoel Sveum till Boden Business Park. Hon är nu en av våra nya hyresgäster.

Synne Hoel Sveum är frilansare inom mediebranschen och jobbar med en rad olika tv-produktioner. Efter flera år i Stockholm valde hon och hennes sambo att flytta till Boden där han växt upp, så nu jobbar hon på distans.

– Ibland är jag iväg på inspelning, men oftast sitter jag vid datorn och redigerar/klipper olika typer av tv-program för kunder som TV4, SVT och Viaplay.

Varför valde du att etablera dig på Boden Business Park?

– Även om jag är tacksam att hemmakontor nu är ett fungerande koncept så trivs jag så mycket bättre i en social miljö. Då är det ju fantastiskt att sitta här bland flera andra kreativa själar, samt att jag ser det här som en bra möjlighet att knyta nya kontakter här uppe i norr. Det är härligt att ha ”kollegor” runt om mig igen.

Vad har du på gång?

– Det som är så spännande med frilanslivet är att man aldrig riktig vet vilka projekt som dyker upp framöver, samt att jag måste hålla en del hemligt fram tills kanalen gått ut med information kring vad som komma skall. Men i närmsta framtid ska jag först och främst iväg på en inspelning i Mexiko, sedan kommer jag att sitta här på parken och jobba i redigeringen, så det blir en spännande vinter.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done