fbpixel

Boden Business Park

Personal Swedish Lapland

Välkommen, Swedish Lapland!

Swedish Lapland vill verka i miljöer med stark utvecklings- och samarbetskultur och valde därför att etablera sig på Boden Business Park.

Swedish Lapland Visitors Board företräder besöksnäringen i den nordligaste och arktiska delen av Sverige. Organisationens medarbetare främjar näringens hållbara utveckling i hela regionen samt förvaltar och marknadsför platsvarumärket Swedish Lapland med utgångspunkt från varumärkeslöftet – Welcome to share our Arctic lifestyle.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?
– Vi vill verka i miljöer med stark utvecklings- och samarbetskultur där det är lätt att jobba med idédelning. Vår dynamiska kunskapsorganisation samverkar med både vår primära målgrupp besöksnäringen samt lokala, regionala, nationella och internationella intressenter. VI gör det för att öka förutsättningarna för näringens hållbara utveckling, sprida en breddad bild av våra attraktiva livsmiljöer samt att öka reslusten till vår fantastiska region.

Huvudkontoret finns i Luleå, men vi har skrivbordshubbar i Kiruna, Piteå och nu även i Boden. Det bidrar både till att vi kan göra ett bättre jobb, samt att våra medarbetare erbjuds en närmare arbetsplats för ökad flexibilitet med livspusslet. Dessutom minskar vi vår organisations klimatbelastning med minskade jobbresor, säger Annika Fredriksson, vd.

Vad har ni på gång?
-Oj massor. Varje dag, dygnet runt jobbar vi med digital marknadsföring av besöksnäringsföretagens erbjudande kopplat till platsvarumärket Swedish Lapland. Vi för dialoger med press och influencers om redaktionella idéer som blir till artiklar och filmer ute i världen. Vi gör egna varumärkesfilmer som bygger på identitetsmarknadsföring, genomför företagsundersökningar inför planering av återstartsinsatser, driver affärsutvecklingsprocesser och genomför webinarer för näringen, kampanjsamverkar med Visit Sweden och tåg och flygoperatörer och mycket, mycket mer. Vi gnetar på och försöker se till att vi ligger i såväl nationell som internationell framkant.

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done