fbpixel

Boden Business Park

Kvinna som står vid ett skrivbord med en dator framför sig.
Pernilla Jonsson är idrottskonsulent på RF-SISU Norrbotten.

Välkommen, RF-SISU!

En möjlighet att komma närmare föreningarna i Boden lockade Pernilla Jonsson och RF-SISU Norrbotten till Boden Business Park. Genom ett medlemskap i vår coworking har hon tillgång till mötesrum och ett stort nätverk.
– Jag trivs fantastiskt bra, säger hon.

RF-SISU Norrbotten är en del av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarna. Deras uppdrag är att stödja, företräda, leda och samordna idrottsrörelsen i gemensamma frågor på regional och lokal nivå. De bidrar till idrottens utveckling genom folkbildning och utbildning i idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.

Varför passar ett medlemskap i coworkingen bra för er?

– Du hittar fortfarande vårt huvudkontor i Luleå på Idrottens hus, men i vårt arbete är mötet med föreningarna det absolut viktigaste så vi är ofta ute på besök, möten eller utbildningar i föreningarnas verksamheter i länet. Nu tar vi ett steg närmare Boden med ett medlemskap i coworkingen på Boden Business Park, säger Pernilla Jonsson, idrottskonsulent och fortsätter:

– Jag trivs fantastiskt bra! Jag har möjlighet att jobba betydligt närmare föreningarna på det här sättet, vi kan ses mer spontant. Jag har tillgång till mötesrum och ett fantastiskt nätverk. Ett plus är att jag hela tiden träffar bodensare, som ju också är just föreningarnas medlemmar.

Vad har ni på gång?

– Inom idrottsrörelsen pågår just nu ett omfattande förändringsarbete. Vi kallar det Strategi 2025. RF-SISU Norrbotten vill ta med föreningarna på en utvecklingsresa där målet är att fler ska kunna och vilja idrotta i förening – hela livet.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done