fbpixel

Boden Business Park

Personal på Ragn-Sells

Välkommen, Ragn-Sells!

Ragn-Sells Recycling, en del av Ragn-Sellskoncernen, är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi arbetar med att samla in och återvinna avfall för att sedan se till att de återvunna materialen kommer till nytta igen. Vi erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand, säger Elias Engström, regionchef på Ragn-Sells Recycling.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?

Med allt som händer i Norrbotten känner vi att vi vill vara med i händelsernas centrum. Då ser vi Boden Business Park som det självklara valet. Tåget har redan lämnat perrongen så det gäller att hålla i sig!

Vad har ni på gång?

Just nu händer det väldigt mycket inom avfallsbranschen och vi hittar ständigt nya cirkulära flöden att jobba med och växer organiskt som det ser ut nu. De nya etableringarna kommer föra med sig nya avfallsflöden där vi vill vara med för att hitta och bidra med bra och hållbara lösningar.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done