fbpixel

Boden Business Park

Christian Sjösten

Välkommen, Forsen!

Forsen är specialiserade på kvalificerad projekt- och byggledning och arbetar med flera olika genomförandeformer. Företagets bredd och storlek gör att de kan bemanna alla typer av bygg- och anläggningsprojekt, och har även ett stort antal underkonsulter som är knutna till sig sedan många år. Forsen är något av experter på delad entreprenad – det som ibland kallas för Construction Management (CM). De har kontor ifrån Kiruna i norr till Malmö i söder.

Många av deras medarbetare är civil- eller högskoleingenjörer, främst inom samhälls- eller väg- och vattenbyggnad. Men det finns även arkitekter, landskapsarkitekter och lantmätare bland deras projektledare.

Företaget hyllar mångfald, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det härligt att gå till jobbet. De har jämställd könsfördelning både i företagsledningen och bland chefer, och är sedan några år certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?

Forsen växer geografiskt och ser ”fyrkanten” som en viktig region för vår expansion. Här finns kunder som behöver vår kompetens. Forsen är ett etablerat företag, men nya i den här regionen. Vi ser nyttan med att tillhöra ”Norrlands största vardagsrum” för att kunna synas, knyta kontakter och samarbeta.

Vad har ni på gång?

Forsen har funnits i Norrland sedan några år. Kontoret här i Boden är nytt, så vi etablerar som bäst nya kontakter. Vår man på plats här är Christian Sjösten, christian.sjosten@forsen.com. På våra kontor i Kiruna och Umeå är det fullt fokus på pågående projekt.

Vi söker nya kollegor över hela Sverige, likväl som i Norrland. Vi vill fortsätta växa och söker löpande nya trevliga medarbetare som vill jobba i vår bransch. Främst projekt- och byggledare men även personer med andra profiler som kan driva projekt är intressanta. Är du nyfiken på vad vi erbjuder, besök gärna vår karriärsida www.forsen.com/karriar.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Dagens lunch v.5

Måndag

Pesto Arrabiata
serveras med grillad kyckling, balsamico reduction och ruccola

Pesto Arrabiata 
serveras med fetaostcrème, balsamico reduction och ruccola

Tisdag

Raggmunkar
serveras med stekt fläsk eller rökt morot, rårörda lingon och syrad råkostsallad

Onsdag

Torgets fläskschnitzel
serveras med råstektpotatis, dragonsmör och rödvinssky

Torgets kålrotsschnitzel
serveras med råstektpotatis, dragonsmör och rödvinssky

Torsdag

Pocherad torsk 
serveras med rostade betor, brynt smör, baconkross och riven pepparrot

Chèvre Chaud 
serveras med rostade betor, vintersallad och rostade valnötter

Fredag

Rödvinsbräserad oxkind
serveras med potatispuré, steklök, bakade tomater och svamp

Gnocchi med Ostronskivling
serveras med salviasmör, vispad ricotta, tomatsallad och rostade frön


Dagens soppa
Caesarsallad och rödbet & chevresallad
Poké bowl
Grillad focaccia

Serveras med salladsbuffé, hembakt bröd och bordsvatten.
Kaffe/te och liten kaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev