fbpixel

Boden Business Park

Christian Sjösten

Välkommen, Forsen!

Forsen är specialiserade på kvalificerad projekt- och byggledning och arbetar med flera olika genomförandeformer. Företagets bredd och storlek gör att de kan bemanna alla typer av bygg- och anläggningsprojekt, och har även ett stort antal underkonsulter som är knutna till sig sedan många år. Forsen är något av experter på delad entreprenad – det som ibland kallas för Construction Management (CM). De har kontor ifrån Kiruna i norr till Malmö i söder.

Många av deras medarbetare är civil- eller högskoleingenjörer, främst inom samhälls- eller väg- och vattenbyggnad. Men det finns även arkitekter, landskapsarkitekter och lantmätare bland deras projektledare.

Företaget hyllar mångfald, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det härligt att gå till jobbet. De har jämställd könsfördelning både i företagsledningen och bland chefer, och är sedan några år certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work.

Varför valde ni att etablera er på Boden Business Park?

Forsen växer geografiskt och ser ”fyrkanten” som en viktig region för vår expansion. Här finns kunder som behöver vår kompetens. Forsen är ett etablerat företag, men nya i den här regionen. Vi ser nyttan med att tillhöra ”Norrlands största vardagsrum” för att kunna synas, knyta kontakter och samarbeta.

Vad har ni på gång?

Forsen har funnits i Norrland sedan några år. Kontoret här i Boden är nytt, så vi etablerar som bäst nya kontakter. Vår man på plats här är Christian Sjösten, christian.