fbpixel

Boden Business Park

Load Up North

Träffa Boden under Load Up North

Den 29–31 augusti arrangeras mässan Load Up North på Bodens Energi Arena. I Bodens kommuns monter kan du träffa våra näringslivsutvecklare, Bodens kompetensteam och kommunala funktioner. Dessutom kan du åka på en busstur och se ”det nya Boden”.

Load Up North är en mötesplats för norra Sveriges stora entreprenadbransch. Fokus är på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad. På mässan finns också en kunskapsdel med intressanta föreläsare och aktuella teman och platser för goda affärer och nätverkande.

Etablera ditt företag i Boden eller driver du redan företag i Boden?

I Bodens kommuns monter kan du träffa våra näringslivsutvecklare och se vilka möjligheter det finns för dig som vill etablera ditt företag i Boden. Driver du redan företag i Boden? Vi hjälper dig med dina frågor!

Boka ditt möte i förväg, beskriv dina behov så tar vi dig vidare!
⭢ Klicka här för att anmäla intresse så kontaktar vi dig!

Hitta rätt kompetensutveckling för dina medarbetare!

På plats finns även Bodens kompetensteam. Ta chansen och hitta rätt kompetensutveckling för dina nuvarande medarbetare, eller hur du gör för att ta emot praktikanter och lärlingar – morgondagens medarbetare. Kompetensteamet kan utbildningssystemet och guidar dig rätt!
Välkommen att lyssna på ett kort informationspass med Maria Rendahl, rektor Lärcentrum i Boden, under fredagen.

Du kan även boka tid för ett samtal över en kopp kaffe, så hjälper vi dig!
⭢ Klicka här för att anmäla intresse så kontaktar vi dig!

Söker ditt företag kompetens?

Om ditt företag medverkar på Load Up North och har verksamhet i Boden kan kompetensteamet hjälpa dig. På flyttatillboden.se har över 1 500 personer anmält intresse för att jobba i Boden.

På mässan kan kompetensteamet göra utdrag från databasen och du kan få CV direkt i handen. För att kunna göra det behöver ditt företag lägga upp ett företagskort på Flytta till Boden innan mässan. Det tar max 10 minuter och kompetensteamet fixar det åt dig.
⭢ Hör av dig till: kompetens@boden.se.

Busstur: ”Det nya Boden”

Boden ligger i hjärtat av en extremt etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Följ med på en busstur för att se var de stora gröna investeringarna görs och det nya samhället växer fram.

Vi erbjuder bussturer både för företag (torsdag 11.00 och 14.00) samt för allmänheten (lördag 11.00 och 14.00).

Klicka här för att boka din plats på torsdagen! (företag)
⭢ Klicka här för att boka din plats på lördagen! (allmänheten)

Kommunala funktioner på plats

I montern kan du även träffa representanter från de kommunala funktionerna Projekt & investering, Upphandlingsenheten samt Inflyttningsservice under mässans alla dagar.

Läs mer om Load Up North här!

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done