fbpixel

Boden Business Park

Två kvinnor som sitter i fåtöljer.
Frida Ekeström, Nyföretagarcentrum Nord och Michaela Strömberg, Boden Business Park.

Nyföretagarcentrum Nord öppnar i Boden

Sedan 2015 har Nyföretagarcentrum Nord verkat i Norrbotten för att stötta och inspirera personer som vill starta eget. Nu etablerar organisationen sin verksamhet i Boden.  

Nyföretagarcentrum Nord erbjuder nyföretagare kunskap och verktyg för att få en bra företagsstart och utveckling. Detta sker genom kostnadsfri rådgivning och utbildning i affärsplanering, finansiering, kommunikation, försäkringsfrågor, avtal, sälj, ekonomi med mera. Satsningen i Boden sker i nära samarbete med Bodens kommun och Boden Business Park.

Frida Ekeström är Nyföretagarcentrum Nords affärsrådgivare i Boden och har sitt kontor på Boden Business Park och i centrala Boden.

– Det ska bli riktigt roligt och spännande att få vara en del i utvecklingen av Boden och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med alla blivande entreprenörer och samarbetspartners i Boden.

Michaela Strömberg är näringslivsutvecklare på Boden Business Park med fokus på företagsutveckling.

– Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med att ge rådgivning, utbildningar och stöd till nya företag i Boden tillsammans med Nyföretagarcentrum Nord. Utvecklandet av nya företag är väldigt viktigt för ett starkt och växande näringsliv där vi dessutom möter helt nya affärsidéer i takt med samhällsomställningen, säger hon.

Nyföretagarcentrum Nord är ett samverkansinitiativ mellan kommuner med stöd av näringslivet i norr. Organisationen stöttar även nyföretagaren genom mentorskap och affärsnätverk.

Här hittar du kontaktuppgifter till Frida Ekeström!

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done