fbpixel

Boden Business Park

Karta över del av Bodens kommun med gröna prickar som märker ut olika platser.

Interaktiv karta över Bodens byggprojekt

Just nu händer det mycket i Boden och ännu mer är på gång inom de närmaste månaderna och åren. På en ny interaktiva karta kan du följa pågående byggprojekt, detaljplaner och infrastruktursatsningar.

Nu byggs och planeras det som aldrig förr i Boden. Inom loppet av några få år ska vi bli flera tusen fler bodensare. Samtidigt växer även andra verksamheter, handel, offentlig och kommersiell service, i takt med den gröna samhällsomställningen.

För att det ska bli lättare att överblicka det som planeras och pågår, både för oss som bor här och för dig som planerar att etablera dig eller flytta hit, har det skapats en interaktiv karta. Bakom den ligger Bodens kommuns GIS-ansvariga i samarbete med medarbetare på Samhällsbyggnadsförvaltningen och Bodens Energi.

Kartan överblickar hela kommunens byggprojekt, detaljplaner och infrastruktursatsningar. Den uppdateras löpande och ger en bra bild över vad som planeras och händer just nu. Allteftersom nya objekt kommer in och arbetet fortlöper fylls kartan på. Klicka på den punkt du vill veta mer om och läs en kort beskrivning intill. 

Klicka här för att komma till kartan!