fbpixel

Boden Business Park

Kvinna med långt hår står med en dator i famnen.
Elvira Lind hjälper företag att synas i sociala medier.

Elvira var med i Go Business – nu driver hon företag på heltid

Vill du utvecklas som entreprenör och växa med ditt företag? Ansök till Go Business – antingen till Hangout eller Inkubator! Elvira Lind har gått båda och driver företag på heltid.
– Det har alltid varit min dröm, säger hon.

I augusti 2019 startade Elvira Lind från Boden sitt företag. Hon jobbar med film och foto och hjälper företag att synas i sociala medier. Samma höst var hon med i Go Business Hangout, ett program för dig som har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utveckla vidare. I Hangout får du möjlighet att utforska din företagsidé, lära dig mer om kreativt entreprenörskap och bli del av en engagerad gemenskap med andra nyblivna företagare.

Mycket har hänt sedan dess. 2020 började hon jobba halvtid med företaget och 2021 satsade Elvira heltid på sitt företag.

– Jag kan leva på det nu och det är det bästa som kunde hända. Det har alltid varit min dröm. Det roligaste med mitt jobb är att jag har mitt intresse som mitt jobb.

Under hösten 2022 var hon med i Go Business inkubator som riktar sig till dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad. I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål.

– Jag kände att det vore kul att träffa andra företagare och prata med dem om hur det är att driva företag. Att få en allmän pepp och tänka nytt.

– En av sakerna som gav mest var workshopen med tech-entreprenören Ishtar Touailat.

Vad skulle du säga till någon som är nyfiken på Go Business?

– Som egenföretagare är det viktigt att träffa andra och diskutera svårigheter oavsett om man är ny eller inte och det här är ett lätt sätt. Alla som söker är intresserade av att utvecklas och det är ett öppet forum. Man vågade öppna upp sig för alla kan relatera.

Läs mer om Go Business och anmäl dig här!

Sista ansökningsdag är 23 januari.

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done