fbpixel

Boden Business Park

Bild över Boden, BODENXT-logga

BODENXT – Det smarta gröna

Nu är bodenxt.se lanserad, en helt ny sajt där nyheter, projektinformation och filmer som rör Bodens samhällsomställning samlas.

Boden står inför en historisk grön samhällsomställning. På bara två-tre år ska Boden växa och utvecklas i en grad som motsvarar ett kliv på 15-20 år. H2 Green Steels etablering i Boden är en viktig accelerator och Bodens kommun har växlat upp för att möta de utmaningar och möjligheter som kommer. 

Nu skapas något nytt, grönt och smart som håller i många generationer framöver. Det handlar om allt från att planera nya hållbara bostadsområden där människor vill leva och bo till att bygga infrastruktur, förskolor och skolor, locka kompetens till regionen och utveckla både människor och näringsliv.

Bodenxt.se är till för dig som vill följa den gröna samhällsomställningen på nära håll. Kanske är du en del av näringslivet och vill vara med och bidra till satsningar kring vår tids största utmaningar. Kanske är du bodensare och vill veta mer om allt som händer här i närheten. Eller kanske bara nyfiken på resan. Oavsett vem du är hoppas vi att du vill vara med och lämna över en lite grönare värld till framtida generationer.

Besök webbsidan här: BODENXT – Det smarta gröna

Webbsidan bodenxt.se har utvecklats av Bodens kommuns kommunikationsenhet i samverkan med EZ Web. Har du ett nyhetstips som skulle passa bra på bodenxt.se? Mejla komm@boden.se.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done