fbpixel

Boden Business Park

Bli frukostvärd på Företagsfrukost i Boden!

Vill du visa upp ditt företag under en företagsfrukost? Nu kan du bli frukostvärd när Företagsfrukost i Boden arrangeras på Boden Business Park.

Företagsfrukost i Boden är en mötesplats för nätverkande och information. Första fredagen varje månad börjar vi arbetsdagen med en gemensam frukost innan programmet drar igång på scenen i Verkstan på Boden Business Park. Här har du möjlighet att mingla med andra företagare och knyta nya kontakter i näringslivet samtidigt som du får en uppdatering kring vad som händer i Bodens kommun. 

Nytt för hösten är att du som företagare kan vara frukostvärd!
Du får då chansen att visa upp ditt företag på plats för våra gäster.

Som frukostvärd får du använda en utställningsyta med ett ståbord där du kan sätta upp en roll-up eller beachflagga samt annat material.

Ditt företag omnämns på scenen, både i inledningen och i slutet av programmet. Frukostvärden omnämns också i Boden Business Parks marknadsföring inför frukosten.

Pris: 9 995 kr ex moms. 

Datum för höstens Företagsfrukost i Boden:
7 oktober
11 november (bokad)
2 december (bokad)

Är du intresserad?
Kontakta näringslivutvecklare Michaela Strömberg.
michaela@bodenbusinesspark.se.

Företagsfrukost i Boden arrangeras i samarbete mellan Boden Business Park, Bodens kommun och Företagarna Boden. Frukosten arrangeras i Verkstan på Boden Business Park och sänds online via Bodens kommuns Facebook-sida.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done