fbpixel

Boden Business Park

Bli frukostvärd på Företagsfrukost i Boden i höst!

Vill du visa upp ditt företag under en företagsfrukost? Då ska du bli frukostvärd när Företagsfrukost i Boden arrangeras hos oss på Boden Business Park.

Företagsfrukost i Boden är en mötesplats för nätverkande och information. Första fredagen varje månad börjar vi arbetsdagen med en gemensam frukost innan programmet drar igång på scenen i Verkstan på Boden Business Park. Här har du möjlighet att mingla med andra företagare och knyta nya kontakter i näringslivet samtidigt som du får en uppdatering kring vad som händer i Bodens kommun.

Som frukostvärd får du använda en utställningsyta med ett ståbord där du kan sätta upp en roll-up eller beachflagga samt annat material.

Ditt företag omnämns på scenen, både i inledningen och i slutet av programmet. Frukostvärden omnämns också i Boden Business Parks marknadsföring inför frukosten.

Pris: 9 995 kr ex moms.

Datum för höstens Företagsfrukost i Boden:
• 1 september (bokad)
• 6 oktober
• 10 november
• 1 december

Är du intresserad?
Kontakta näringslivutvecklare Michaela Strömberg.
michaela@bodenbusinesspark.se.

Företagsfrukost i Boden arrangeras i samarbete mellan Boden Business Park, Bodens kommun och Företagarna Boden. Frukosten arrangeras i Verkstan på Boden Business Park och sänds online via Bodens kommuns Facebook-sida.

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done