fbpixel

Boden Business Park

attraktiv arbetsgivare

Bli en attraktiv arbetsgivare med Almi

Den 21 februari startar vi programmet Attraktiv arbetsgivare i Boden tillsammans med Almi. Programmet vänder sig till dig som leder ett företag och/eller är ansvarig för rekryteringsprocessen på företaget och som inte vill låta kompetensbrist vara ett hinder för företagets tillväxtpotential.

Med den snabba utvecklingen i norra Sverige är det stor konkurrens kring arbetskraften. För att vara attraktiv som arbetsgivare behövs ett strategiskt och långsiktigt arbete även om behovet är akut.

Programmet ger dig förståelse för rekryteringsutmaningar, förutsättningar för en rekryteringsstrategi och nya perspektiv på personalutveckling. Det ger dig också förmåga att formulera ditt arbetsgivarerbjudande.

– Utifrån vår dialog med det lokala näringslivet så är rekrytering av personal och att behålla personal några av de mest önskade områdena inom kompetensutveckling. Kompetensförsörjning är den största utmaningen för många företag och därför känns det självklart för oss att erbjuda detta stöd till våra företag, säger Michaela Strömberg, näringslivsutvecklare på Boden Business Park.

Inleds med inspirationsföreläsning

Attraktiv arbetsgivare inleds med en inspirationsföreläsning av Svante Randlert (en av landets mest anlitade talare och konsulter inom området samt författare till boken ”Drömarbetsgivare”). Han kommer bland annat att prata om varför förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Han delar även med sig av inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren.

Programmet består sedan av temabaserade halvdagsträffar på Quality Hotel Bodensia med föreläsningar och workshops som leds av erfarna affärsrådgivare som ger dig verktyg för att attrahera, utveckla och behålla kompetens.

Deltagande företag ges efter programmet möjlighet till en kortare konsultinsats inom ett av de tre teman som träffarna omfattar.

Samtliga datum
25 januari kl. 10.00-12.00 – Digital livesändning med Svante Randlert (går att se i efterhand)
21 februari kl. 12.00-16.30 – Gruppträff 1 på Quality Hotel Bodensia 
12 mars  kl. 13.00-16.30 – Gruppträff 2 på Quality Hotel Bodensia
26 mars kl. 12.00-16.30 – Gruppträff 3 på Quality Hotel Bodensia

Kostnad: Programmet kostar 1 000 kr, försumbart stöd uppgår till 16 000 kr.
Plats: Träffarna är på Quality Hotel Bodensia. Vid första och sista tillfället inleder vi med gemensam lunch.

Läs mer och anmäl dig här!

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done