fbpixel

Boden Business Park

Man som sitter vid ett skrivbord med en dator.
Lars Lundqvist på FCV Sverige uppskattar miljötänket i lokalen. Foto: Mats Engfors

Återbrukad coworking i öppen loungemiljö

Vill du också bli en del av nätverket på Boden Business Park? Nu kan du bli medlem i Space & Place coworking och få tillgång till en öppen loungemiljö.
– Det boostar våra möjligheter till nya idéer och motivation, säger Lars Lundqvist på FCV Sverige.

Sedan tidigare finns Space & Place coworking på Boden Business Park. Där hyr man en yta med skrivbord, stol och låsbart skåp. Men alla som söker sig till Boden Business Park är inte ute efter en arbetsplats, utan vill bli en del av nätverket, ta möten och delta i event. Boden Business Park erbjuder ett medlemskap i en öppen loungemiljö med möjlighet att boka mötesrum.

– Vi har fått frågan från många olika håll och nu hade vi äntligen möjlighet att göra verklighet av önskemålen, säger verksamhetsutvecklaren Ida-Marie Ek.

Loungemiljön är inredd med återbruk och ligger i anslutning till de fasta arbetsplatserna i Space & Place coworking högst upp i byggnaden Verkstan.

– Som en central del i den gröna omställningen är det viktigt att vi också lever som vi lär. Eftersom medlems-loungen inte är en arbetsplats i första hand så behövs det inte heller inredas med möbler som är ergonomiska i samma omfattning som vi gör med vår vanliga co- working. Det här är en mötesplats för nätverkande.

Bland företagen som idag har en coworking-plats på Boden Business Park finns både enmansföretag och större företag som har sitt huvudkontor någon annanstans. Genom nätverket på plats finns det möjlighet att både träffa potentiella kunder och hitta ny kompetens till ditt företag.

FCV Sverige är ett av företagen som har ett medlem-skap. Företaget arbetar dels som leverantör till Arbets-förmedlingen med tjänsten Rusta och matcha, samt med motiverande insatser som främst riktar sig till unga vuxna som varken arbetar eller studerar.

Lars Lundqvist tycker att det är viktigt att hela tiden omvärldsbevaka och följa med i samhällets snabba utveckling på alla nivåer för att fortsatt kunna ligga i framkant.

– En coworking-miljö känns då helt rätt för vår verksamhet. Det gör det lättare för oss att finnas på flera platser, att vara en modern verksamhet och en hybrid arbetsplats samtidigt som vi kan etablera nya genuina relationer, vilket är viktigt för oss.

Varför passar ett medlemskap bra?

– Vi kombinerar vårt kontor i Luleå med ett medlem-skap här och kan på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för oss. Att träffa andra i en unik miljö bidrar till att ha roligt på jobbet och att nya samhällsnyttiga insatser kan skapas. Det är också viktigt för oss att håll-barhet är en röd tråd och uppskattar därför miljötänket och hur det går hand i hand med den sociala hållbarheten.

Kalender

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done