fbpixel

Boden Business Park

Lunchevent om kompetensförsörjning

Hur väl är ditt företag rustat för att möta morgondagens utmaningar inom kompetensförsörjningen?
– Har ni behov av rekryteringshjälp?
– Hur arbetar ni strategiskt med kompetensförsörjning?
– Är ni i behov av att kompetensutveckla befintliga medarbetare?

Den gröna samhällsomställningen och pågående miljardinvesteringar i Norrbotten har medfört stora utmaningar för många företags kompetensförsörjning. Arbetslösheten i länet sjunker kontinuerligt och är nu på den lägsta nivån sedan 2008. Den gröna industriella utvecklingen för även med sig behov av nya typer av kompetenser och arbetskraft där ert företag kanske har utmaningar av att finna nya medarbetare.

Boden Business Park, tillsammans med olika aktörer inom rekrytering, bemanning och utbildning bjuder in till ett lunchevent den 20 oktober för att med utgångspunkt ifrån dina behov hitta lösningar för att möta morgondagens utmaningar kring kompetensförsörjning.

Program och innehåll:

  • Presentation från aktörerna och samtal kring vilka verktyg och möjligheter som kan erbjudas för att hjälpa just ert företag med rekrytering och kompetensutveckling för att möta morgondagens behov.
  • Mingellunch där du ges tillfälle till fördjupade diskussioner inom kompetensförsörjning och kompetensutveckling med företrädare från de medverkande aktörerna.

Deltagandet och lunchen är kostnadsfri men föranmälan krävs (max 2 pers/företag).

Anmäl dig till eventet här!

Detta event sker i samverkan mellan Boden Business Park, ByHart, Nordisk Kompetens, Lernia. Yrkesakademin, Jobbcenter och Björknäsgymnasiet.