fbpixel Välkommen, Säsong! - Boden Business Park

Boden Business Park

Välkommen, Säsong!

Säsong är ett nytt koncept för restaurang, konferens och hotell hos oss på Boden Business Park. Med ett tydligt hållbarhetstänk kring mat och möten väljs råvaror och influenser efter säsong.

Bakom satsningen står Almost There, som sedan tidigare driver Peetgården och cateringverksamheten Foodmaker i Boden. Säsong erbjuder ett hållbart måltidskoncept, inspirerande möteslokaler och möjlighet till övernattning på Boden Business Park.

Maten som serveras följer säsongerna och består av lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

– För oss är det viktigt att skapa mötesplatser med ett tydligt hållbarhetstänk och som får människor att tänka till. Vi kan lära mycket av att följa säsongerna, både när det kommer till vad vi serverar på tallrikarna och vad vi inspireras av i möten med andra, säger Lina Ekström Morin, utvecklingsansvarig på Almost There.

Vad har ni på gång? 

– Just nu tar vi fram ett “stammiskoncept” som kommer att ge rabatt i restaurangen. Vi planerar även after work och julbord nu under hösten och vintern, säger Lina Ekström Morin.

På bilden syns även diskplockar-roboten ”Marvin”, den första av sitt slag i Norrbotten. Roboten kan förflytta sig mellan olika punkter och både personal och gäster kan lägga på disk som roboten sedan tar med sig till diskrummet.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Håll dig uppdaterad som företagare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.