fbpixel Vi söker en affärsutvecklare till North Creative Nodes - Boden Business Park

Boden Business Park

Vi söker en affärsutvecklare till North Creative Nodes

Vill du vara med och utveckla Bodens kulturliv med fokus på de professionella utövarna och verka för en växande kulturbransch i hela Norrbotten? Vill du vara med och skapa nätverk och affärer mellan företag inom kulturella och kreativa branscher och nya marknader i den gröna omställningen? Vill du arbeta med att möjliggöra attraktiva livsmiljöer, en breddad arbetsmarknad och ett diversifierat näringsliv?

Nu söker vi dig som vill förstärka teamet inom det regionala projektet North Creative Nodes med placeringsort i Boden på Boden Business Park!

Arbetsbeskrivning

Boden Business Parks uppdrag är skapa förutsättningar för att näringslivet ska växa genom att attrahera talanger och företag som vill växa, stödja näringslivet genom att erbjuda kompetensutveckling och innovationsfrämjande aktiviteter samt genom att attrahera nationella och internationella investerare. Rollen är placerad i Boden, men uppdraget täcker hela Norrbotten vilket innebär resor och arbetsdagar i hela regionen.

Du kommer att arbeta inom projektet North Creative Nodes – ett regionalt projekt med syftet att stärka företag inom kulturella och kreativa branscher i Norrbotten. Projektet är ett partnerskap mellan Luleå, Piteå och Boden och ägs av Piteå Science Park. Du kommer att arbeta både lokalt i Boden och ingå i det regionala uppdraget.

Du kommer att tillhöra ett projektteam vilket kräver att du är bra på att samarbeta, jobba självständigt och ta egna initiativ – samtidigt som du ska förhålla dig till övergripande projektmål och projektplaneringen som sätts i samråd med huvudansvarig projektledare.

Du bör därför ha lätt för att samarbeta och bygga, utveckla och förvalta relationer och nätverk. Vidare kommer du att paketera erbjudanden, planera och skapa mötesplatser. Du bör ha en god förmåga att omvärldsbevaka, att se samarbetsmöjligheter och att ta dessa i hamn.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du ska ha goda relationer inom det lokala fria kulturlivet och med företag inom kulturella och kreativa branscher i Boden. Vi ser gärna att du även har ett etablerat nätverk inom näringslivet både lokalt i Boden och även regionalt. Du ska ha erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera event och strategiska möten.

Vi ser gärna att du har jobbat med kultur, projektledning, och affärsutveckling på något sätt. Du har förståelse för att arbeta i projektform och kunskap inom samhällsutveckling. Vi förutsätter att du har god kommunikationsvana och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning.

Lika viktigt är att du är en social och utåtriktad person med stort nätverk som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du kommer att ha en stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina arbetsdagar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driftig, förtroendeingivande, ansvarsfull och strukturerad. Du är resultatinriktad, analytisk och van att organisera och driva ditt arbete både självständigt och i team. Som person är du trygg att hålla offentliga presentationer, samt ta kontakt med folk och presentera projekt och projekterbjudanden. Du har förmågan att anpassa diskussionen/dialogen till mottagaren.

Om oss

Boden Business Park är norra Sveriges största möjlighetsplats. En internationell mötesplats och en aktör för människor med driv och starka idéer. Det är även platsen och organisationen för Bodens kommuns näringslivsutveckling. 

Bodens kommun har identifierat fem huvudsakliga utvecklingsområden för samhälle och näringsliv i den strategiska planen. Utvecklingsområdena har identifierats utifrån den utvecklingspotential dessa besitter, i relation till de unika erbjudanden som finns i Bodens kommun: kulturella och kreativa näringar, elintensiv industri, miljöteknik, besöksnäring och handel, samt hästnäring.

Boden ligger i framkant i den pågående gröna samhälls- och industriomställningen. Här är de första spadtagen avklarade och miljardsatsningarna byggs nu i realtid.

Boden Business Park är en given del av Bodens unika ekosystem där vi fokuserar på att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för näringslivsutveckling i kommunen. Vi ska attrahera människor och företag som vill växa med starka idéer och skapa tillväxt i Boden. Arbetet bedrivs i nära samverkan mellan kommun, näringsliv, myndigheter och organisationer.

På Boden Business Park finns möjligheterna att utveckla och starta något i en kreativ tillväxtmiljö, där det oprövade är ett normaltillstånd och där vi gärna bryter ny mark.

Våra värdeord är värdskap, nytänk och affärsnytta.

Så här är det att jobba hos oss

Boden Business Park är en fantastisk arbetsplats!

Vi är en stor arbetsgrupp och Boden Business Park som arbetsgivare arbetar ständigt med att stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Som kollegor stöttar vi varandra och vi har alltid känslan av att vi gör vårt yttersta för att vi ska må bra på jobbet. Dessutom har vi fasligt roligt tillsammans!

Det finns ingen fråga som är för liten eller stor för att vi ska hantera den. Hos oss skapar vi förändringar som har bäring för vår framtid.

Boden är ett förväntat tillväxtcentrum, att vara en del av det tycker vi är en ynnest. Med hjärtat för Boden, trivs vi tillsammans på Boden Business Park!

Varaktighet, arbetstid

Anställningen är en tidsbestämd anställning på 50% under på 30 månader efter tillträde. Tillträde från 1 november eller enligt ök.

Var ligger arbetsplatsen?

Boden Business Park
Teknikvägen 3, 961 50 Boden

Upplysningar

För frågor om projektet kontakta Fredrika Johansson, Projektledare North Creative Nodes
fredrika.johansson@piteasciencepark.se

För frågor om anställningen och Boden Business Park kontakta Magnus Sundling, Enhetschef Näringsliv.
magnus@bodenbusinesspark.se

Låter det spännande? Mejla ditt cv och ett personligt brev till info@bodenbusinesspark.se senast den 15 oktober Rekryteringen sker löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Märk ansökningen ”Affärsutvecklare kulturella och kreativa näringar” i ämnesraden.

Kalender

Vy-navigering

Idag
Idag

Håll dig uppdaterad som företagare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.