fbpixel

Boden Business Park

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling

Vi hjälper dig som företagare att ta nästa steg i utvecklingen! 

Boden Business Park och Bodens kommun stöttar lokala företag genom bland annat kompetensutvecklingsinsatser där vi anordnar alltifrån starta eget-utbildningar till affärsutvecklingsprogram för företag som vill växa samt fristående och specifika utbildningar.

Håll utkik i kalendern för att se när nästa utbildningstillfälle är!

Tillväxtresan – ett affärsutvecklingsprogram för företag som just nu befinner sig i en utvecklings- eller expansionsfas.

Tillväxtresan vänder sig till egenföretagare eller dig i företagsledningen. Du ser en potential i din verksamhet och har viljan att ta nästa steg i utvecklingen. Tillväxtresan är ett praktiskt inriktat program som innehåller både individuell rådgivning och gruppmoment.

Programmet erbjuder också expertkunskap inom specifika områden och nätverkande med företagare från andra branscher. Målet är att utveckla dig som företagare och hjälpa dig driva ditt företag vidare och ta dina affärer till nästa nivå.

Tillväxtresan genomförs i grupp om cirka tio deltagare.

Tillväxtresan arrangeras i samverkan med Bodens kommun och Tillväxtverket.

Bodens kommun och Boden Business Park erbjuder näringslivet utbildningar inom specifika områden efter näringslivets behov.

Har du förslag på någon utbildning som du önskar att Bodens kommun och Boden Business Park genomför? Kontakta näringslivsutvecklare Michaela Strömberg.

Go Business Hangout är ett program för dig som nyss har startat företag eller har ett mindre företag vid sidan av studier eller jobb som du vill utveckla vidare. Hangout är en digital förinkubator där målet är att utforska din vision och växa i rollen som entreprenör.

Läs mer och ansök HÄR

Bodens kommun och Boden Business Park erbjuder kostnadsfria starta eget-utbildningar för dig som funderar på att starta eget företag eller som precis har kommit igång. 

Klicka HÄR för mer information om utbildningsserien.

Bodens kommun erbjuder en kostnadsfri utbildning för dig som vill veta mer om upphandling och om att bli en affärspartner till Bodens kommun.

Utbildningen är en branschöverskridande utbildning som vänder sig till dig som vill lära dig mer om vad lagen om offentlig upphandling innebär, förfrågningsunderlag, anbud och dialog med kommunens upphandlingsenhet. 

Har du förslag på någon utbildning som du önskar att Boden Business Park och Bodens kommun genomför? Tveka inte att höra av dig!

Michaela Strömberg

Näringslivsutvecklare
företagsutveckling

Dela innehållet:

KALENDER

Vy-navigering

IdagIdag

Näringslivsutvecklare företagsutveckling

Michaela Strömberg

Mail:
michaela@bodenbusinesspark.se

Telefon:
070-206 63 84

Näringslivsutvecklare företagsutveckling

Michaela Strömberg

Fokusområden företagsutveckling, kompetensutveckling, mötesplatser, handel och centrum.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done