fbpixel

Boden Business Park

Laddar Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nyföretagarträff i Boden – Mod, nytänkande och engagemang med Malin Winberg

2023-10-17 , 18.00 20.30

Välkommen till en inspirerande kväll med NyföretagarCentrum och Malin Winberg, en av våra skickliga företagare i Norrbotten.

Efter en lättare middag kommer Malin Winberg att dela med sig av sina erfarenheter och insikter om vad som krävs för att skapa framgång i företagandet under temat ”Mod, nytänkande och engagemang”.

Malin Winberg är en modig nytänkare. Hon kommer att guida oss genom en resa där vi utforskar vikten av att våga testa nya idéer och att förflytta sig från ord till handling. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter kommer Malin att belysa hur mod och engagemang är en nyckel till utveckling.

Ett centralt tema som berörs under föreläsningen är att skapa ett högt värde för kunden. Malin kommer att visa på hur företagare kan förstå och möta kundernas behov på bästa sätt, vilket resulterar i både nöjda och återkommande kunder.

Kommunikation är en annan hörnsten, och Malin kommer att lyfta vikten av och belysa exempel på hur hon arbetar med kommunikation.

Genom att dela med sig av sitt sätt att tänka och arbeta kommer Malin även att illustrera hur man bygger starka samarbeten som skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt företag.

Föreläsningen kommer ge dig konkreta insikter och verktyg för att utveckla ditt företagande där mod, nytänkande och engagemang är en röd tråd.

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på en enklare middag.

Boka din plats här!
(Bindande anmälan. Vid förhinder måste du avboka annars förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 200 kronor).
Sista anmälningsdag: Fredag 13 oktober.

Plats: Verkstan, Boden Business Park
När? 17 oktober 18.00 – 20.30   

Välkomna!

Teknikvägen 15
Boden, 96150
+ Google Map

KALENDER

Vy-navigering

Idag
Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done