fbpixel

Boden Business Park

Laddar Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning: Vilken energi vi får av vätgas!

2023-5-25 , 10.00 10.30

Teknologiedoktor Cecilia Wallmark leder Luleå tekniska universitets vätgassatsning CH2ESS. Med över 20 års erfarenhet inom teknikområdet vätgas och bränsleceller i Sverige och även internationellt är hon ett erkänt namn inom vätgasområdet i världen. Föreläsningen är en del av Bodens hållbarhetsvecka.

Tidigare har Cecilia arbetat på Sweco, där utvecklingen av vätgasområdet varit hennes fokus i många år. De senaste åren har Cecilia Wallmark drivit över 60 olika vätgasprojekt inom Sweco, bland annat ett internationellt nätverk mellan tio länder för affärsutveckling inom vätgasområdet.

Hennes inriktning på Sweco har varit att driva utvecklingen av hållbara energi- och transportlösningar. Stort fokus har legat på vätgasområdet, energisystemlösningar och handlingsplaner för omställning av transportsektorn.

Under 2021 samordnade hon hindersanalysen som grund till Energimyndighetens förslag: Nationell strategi för fossilfri vätgas.

Anmälan ej obligatorisk.

____

Bodens hållbarhetsvecka arrangeras av Bodens kommun, Bodens Energi och Boden Business Park. Vi vill skapa ett ökat engagemang, bygga kunskap och insikter om hållbarhet och framtidens samhälle. Vi vill också bygga och förstärka relationer mellan de gröna industriella satsningarna och de lokala krafterna i Boden och övriga regionen.

Hela programmet hittar du här!

Efter att du anmält dig får du en bekräftelse via mail, det kan hända att den hamnar i skräpposten. 

Teknikvägen 15
Boden, 96150
+ Google Map

KALENDER

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done