fbpixel

Boden Business Park

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning med Helena Hed: Så bygger vi hållbart

2023-5-25 , 12.00 13.00

Helena Hed, koncernchef på PE Teknik & Arkitektur, föreläser om hur vi tillsammans kan bygga ett tryggt och hållbart samhälle. 

Helena Hed, VD och Koncernchef på PE Teknik & Arkitektur kommer hem till Boden under Hållbarhetsveckan. PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Det behövs ingenjörer, arkitekter och specialister i samverkan för att skapa hållbara, innovativa, smarta och trygga samhällen och städer. Behovet av en snabb omställning är stort och förändringstakten är hög.

PE:s vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. Kom och lyssna när Helena Hed berättar om hur vi tillsammans kan bygga ett tryggt och hållbart samhälle.

Helena är utbildad civilingenjör inom Samhällsbyggnad och har över 20 års erfarenhet inom branschen. Hon har varit VD och koncernchef på PE Teknik & Arkitektur sedan december 2020. Helena är född, uppvuxen och bor i Boden och har ett stort hjärta för hållbarhet och utveckling.


Anmäl dig här!
Plats: Sagabiografen.

____

Bodens hållbarhetsvecka arrangeras av Bodens kommun, Bodens Energi och Boden Business Park. Vi vill skapa ett ökat engagemang, bygga kunskap och insikter om hållbarhet och framtidens samhälle. Vi vill också bygga och förstärka relationer mellan de gröna industriella satsningarna och de lokala krafterna i Boden och övriga regionen.

Hela programmet hittar du här!

Drottninggatan 4
Boden, 96135
+ Google Map