fbpixel

Boden Business Park

Laddar Evenemang
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Almi – Strategigrupp Skuggstyrelsen start senhöst 2023

2023-10-8 , 08.00 17.00

Anmäl dig nu! Almi Nord startar så fort de har tillräckligt många deltagare. I en skuggstyrelse hjälps deltagarna åt att hitta lösningar på olika utmaningar och kan lära av varandra inför olika vägval.

Gruppen sätts samman av företagare som är i liknande situation men inte har konkurrerande idéer. Träffarna sker på varandras företag och under Almi-rådgivarens vägledning ges stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra deltagare. Syftet är att ge stöd för att organisera tillväxten och för att undvika fällor på tillväxtresan.

Inspiration, stöd och verktyg för att leda ett företag i tillväxt är viktiga komponenter under träffarna. Deltagarna ges bättre insikt om tillväxtarbete och har påbörjat arbetet med att förverkliga företagets tillväxtplaner. Exempel på teman på de olika träffarna är; ägare och styrelsefrågor, ledarskap, styrning, affärsmodell, internationalisering, lönsamhet och ekonomistyrning.

Huvudfokus är på handling – att definiera mål och att identifiera de största utmaningar för att nå målen och att börja arbeta med åtgärder för att nå målen. Det är begränsat antal platser så anmäl ditt intresse så snart du kan via anmälningslänkennedan. För att Almi ska kunna skapa en optimal grupp intervjuar vi alla sökande och fattar därefter beslut om deltagande. 

ANMÄLAN DIG VIA DENNA LÄNK!

KALENDER

Vy-navigering

Idag


Idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done