fbpixel

Boden Business Park

Vy-navigering

Idag

Filter

Ändring av någon av formulärsinmatningarna kommer att orsaka listan med evenemang att uppdatera med filtrerade resultat.

Webbinarium: E-handel – hur kommer jag igång?

När du väl har formulerat din affärsplan och kommit igång kan det vara aktuellt att starta upp din e-handel. E-handeln ger upphov till stora möjligheter för den som har en bra affärsidé men det är inte alltid lätt att sälja på nätet.

Företagsfrukost i Sörbyn

Välkommen till företagsfrukost i Sörbyn, på Sörbyn Lodge. Program kl. 08.00-09.00. Frukosten serveras från kl. 07.30. Företagsfrukosten arrangeras i samverkan mellan Råek, Bodens kommun och Boden Business Park.

Webbinarium: ChatGPT och AI för företagare

I denna föreläsning dyker vi djupt ner i hur Artificiell Intelligens, och i synnerhet ChatGPT, kan förvandla din arbetsdag. Linda Granberg, digital strateg på Digitallyftet, delar med sig av insikter och praktiska tips för att implementera AI i din verksamhet.

Frukost med Näringslivet i Luleå

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00. Dagens tema: Presenteras närmare evenemanget. Dagens frukostpartner: Presenteras...

Upphandlingsskola i Sörbyn

Vill du veta mer om upphandling och hur du kan bli en affärspartner till Bodens kommun? Den 7 november anordnar vi en kostnadsfri utbildning inom upphandling i Sörbyn. Utbildningen är en branschöverskridande utbildning som vänder sig till dig som vill...

Webbinarium: Hållbarhet – affärsmöjligheter för alla företag

Hållbarhet är en verklig konkurrensfördel i dag och berör alla företag, stora som små. KPMG guidar oss i hur och vad vi ska tänka på när vi utvecklar ett hållbart företag och vad social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet i företaget innebär och för med sig i form av affärsmöjligheter.

Företagsfrukost i Boden

Välkommen till företagsfrukost i Boden. Program kl. 07.45-08.45. Frukosten serveras från kl. 07.00 och vi håller till i ljusgården i Verkstan på Boden Business Park. Ingen föranmälan krävs för den som vill medverka fysiskt på plats. Frukosten sänds även via...

Webbinarium: Ordning och reda i bokföringen

Många nyföretagare upplever att bokföringen är en utmaning i företagandet och får problem när de inte sköter den ordentligt. Under detta seminarium får du tips på hur du får ordning och reda i bokföringen redan från starten så att du kan fokusera på att starta upp och driva din verksamhet.

Webbinarium: Sociala medier – så funkar det för företaget

I den digitala eran vi lever i idag har sociala medier blivit en ovärderlig plattform för företag att nå ut till sina kunder på ett direkt och ofiltrerat sätt. Det är inte längre bara ett sätt att marknadsföra produkter och tjänster, utan en plats där man kan bygga varumärke och skapa djupare relationer med sina kunder.

Företagsfrukost i Harads

Välkommen till företagsfrukost i Harads. Program kl. 08.00-09.00. Frukosten serveras från kl. 07.30. Företagsfrukosten arrangeras i samverkan mellan Edek, Bodens kommun och Boden Business Park.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done