fbpixel

Boden Business Park

Vy-navigering

Today

Filter

Ändring av någon av formulärsinmatningarna kommer att orsaka listan med evenemang att uppdatera med filtrerade resultat.

Föreläsning: Neuroledarskap och psykologisk trygghet för företag och ledare

Salongen, Boden Business Park Teknikvägen 15, Boden, Sverige

Har du en känsla av att du alltid måste prestera på topp och på samma gång en stark rädsla för att göra misstag, göra bort dig, göra fel, bli jämförd, bli granskad eller dömd? Välkommen till en föreläsning med Åsa Öhman Leg Fysioterapeut, utbildad i psykoterapi med inriktning KBT och CFT, mindfulnesslärare och mental tränare under Bodens Hållbarhetsvecka.

Webinarium: Pension för egenföretagare

Företagets och företagarens försäkringsskydd. Seminariet genomförs av NyföretagarCentrum i samarbete med Martyna och Filip på Söderberg & Partners.

Startklar Boden: Träff 3

Quality Hotel Bodensia Kungsgatan 47, Boden, Sverige

Välkommen till Startklar Boden där vi guidar dig i förberedelser för uppstart och utveckling av din affärsidé.

Föreläsning med Maria Soxbo

Sagabiografen Drottninggatan 4, Boden, Sverige

Ta del av en kostnadsfri föreläsning med Maria Soxbo, en passionerad förkämpe för förändring och en ledande röst inom hållbarhet.

Digital workshop: Ikigai – för meningsfullt och ekonomiskt hållbart företagande

Reflektera över din passion och förstå de drivkrafter du behöver för att skapa både meningsfulla och ekonomiskt hållbara företag. Vi bjuder in dig till en intensiv 2-timmars session som kommer att fördjupa dig i filosofin bakom Ikigai och ge dig möjligheten att djupdyka i personlig reflektion tillsammans med andra som är verksamma inom kulturella och kreativa branscher.

Lägesuppdatering med H2 Green Steel

Sagabiografen Drottninggatan 4, Boden, Norrbotten, Sverige

I samband med Bodens hållbarhetsvecka ger H2 Green Steel en lägesuppdatering kring projektet. Markus Mannström, VD för H2 Green Steel i Boden, kommer att berätta om vad som hänt den senaste tiden, vad som sker nu under våren och vad som väntas framåt.

Startklar Boden: Träff 4

Quality Hotel Bodensia Kungsgatan 47, Boden, Sverige

Välkommen till Startklar Boden där vi guidar dig i förberedelser för uppstart och utveckling av din affärsidé.

Gemensam bussresa till Luleås företagsfrukost

Häng med och besök Luleås företagsfrukost på Vetenskapens Hus fredag den 31 maj. Vi har ordnat gemensam bussresa till företagsfrukosten där vi bjuder på frukost under bussfärden.

Frukost med näringslivet i Luleå

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp

Navet, Boden Business Park Teknikvägen 3, Boden, Sverige

Dear Game Studio Representatives, we are inviting 1-2 representatives from your company to the first of this year: Arctic Game Studio Lunch at Boden Game Camp.

Webinarium: Företagsjuridik och avtalsskrivning

Under seminariets samtal lyfter vi vikten av att i rätt tid forma överenskommelser och avtal med kunder och andra samarbetsparter, allt för att undvika att tvister uppstår och för att skapa tydlighet och trygghet för alla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done