fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Träff 4 Tillväxtresan: Hur vi lyckas attrahera och behålla medarbetare

2023-12-7 , 12.00 16.30

Tillvaxtresan hemsida

Äntligen startar vi en ny omgång av affärsutvecklingsprogrammet Tillväxtresan! Programmet vänder sig till företag som vill utvecklas och växa och är nyfiken på de nya affärsmöjligheter som samhällsomställningen kan ge.

Temat för fjärde och avslutande träff är hur vi lyckas attrahera och behålla medarbetare. Träffen leds av Frida Colliander, HR-specialist på ByHart, och tar oss igenom hur vår utveckling kan trigga medarbetares engagemang, varför bekräftelse har stor betydelse för att medarbetare utvecklas och hur arbetsmiljö och prestation hör ihop.

Utbildningen består av fyra inspirerande och utvecklande träffar med expertiskunskap inom specifika områden och nätverkande med företag från andra branscher. Målet är att utveckla dig som företagsledare och hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Målgruppen är företagsägare och ledningsgrupp. Det går inte att medverka endast vid enstaka tillfällen.

Samtliga företag kommer att erbjudas fem timmar kostnadsfri HR-support och fem timmar kostnadsfri affärscoachning. Tillväxtresan genomförs på Boden Business Park.

Anmälan:

Anmälan sker via första träffen senast 20 oktober. Klicka här för att komma till anmälan!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done