fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Träff 3 Tillväxtresan: Hur kan mindre företag göra affärer med större bolag?

2023-11-23 , 13.00 16.30

Tillvaxtresan hemsida

Äntligen startar vi en ny omgång av affärsutvecklingsprogrammet Tillväxtresan! Programmet vänder sig till företag som vill utvecklas och växa och är nyfiken på de nya affärsmöjligheter som samhällsomställningen kan ge.

Temat för tredje träffen är hur mindre företag kan göra affärer med stora bolag där vi bland annat kommer få ta del av olika framgångsrika företags uppstart och utveckling. Träff 3 leds av Markus Petäjäniemi som har mångårig erfarenhet från LKAB-koncern och styrelsearbete. Han har varit med i flera företagsresor från mindre till större bolag.

Utbildningen består av fyra inspirerande och utvecklande träffar med expertiskunskap inom specifika områden och nätverkande med företag från andra branscher. Målet är att utveckla dig som företagsledare och hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Målgruppen är företagsägare och ledningsgrupp. Det går inte att medverka endast vid enstaka tillfällen.

Samtliga företag kommer att erbjudas fem timmar kostnadsfri HR-support och fem timmar kostnadsfri affärscoachning. Tillväxtresan genomförs på Boden Business Park.

Anmälan:

Anmälan sker via första träffen senast 20 oktober. Klicka här för att komma till anmälan!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done