fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

INSTÄLLT! Starta eget som franchisetagare

2023-11-8 , 18.00 20.00

Franchise Startaeget lulea oden

Evenemanget är inställt – håll utkik efter nytt datum inom kort!

Vill du starta ett eget företag? Då kan du bli franchisetagare. Istället för att komma på en ny affärsidé så kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising.

Vad är franchising? Ett franchisesystem består av en franchisegivare och ett antal franchisetagare där franchisegivaren hyr ut sitt varumärke och sina driftsmetoder till franchisetagaren. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Vad innebär franchising för dig? För dig innebär franchising en möjlighet att dra nytta av ett redan existerande varumärke och ett fungerande affärskoncept. Mot ersättning får du som franchisetagare gå in i en färdigt koncept. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

Franchisetorgets VD Ramona Byrö berättar om vad franchise är och förklarar varför det växer så kraftigt som det gör just nu. Hur kan företag, personer, kommuner och organisationer dra nytta av denna trend. Ramona kommer även att prata om hur hon själv bygger en kedja och hennes medverkan i SVT Draknästet och TV4 The Apprentice med sin affärsidé. En föreläsning och utbildning i ca 2h som ger dig en god inblick i franchise och företagande. Denna föreläsning vänder sig till personer som vill starta eget företag och som är nyfikna på franchise.

Registering och fika – Du är varmt välkommen redan från kl 17.30. Du registreras och bjuds på kaffe och smörgås samt får möjlighet att träffa oss innan vi startar igång kl 18.00. Var på plats senast kl 17.55.

Klicka HÄR för att anmäla dig till föreläsningen!

  • Datum: Onsdag 8 november 2023
  • Tid: Kl. 18.00 – 20.00
  • Plats: Boden Business Park, Verkstan. Teknikvägen 15, Sävast. Boden
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Antal platser: Det finns fortfarande platser kvar
  • För vem: Informationskvällen vänder sig till dig som är nyfiken på franchise och veta mer om hur det fungerar och vad man bör tänka på. Du är varmt välkommen oavsett var du bor i Sverige.
  • Sista anmälningsdag: Senast kl 18.00 DAGEN INNAN informationskvällen.
  • Kontaktperson: Susanne Eriksson, projektkoordinator, 0723-03 53 48, susanne@franchisetorget.se

Välkommen!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done