fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nätverksträff med Aurora Network Boden

2023-12-12 , 10.00 14.30

Aurora Natverkstraff Boden december

NyfröretagarCentrum Nord bjuder in till nätverksträff med Aurora Network i Boden. Det blir en inspirerande dag ledd av digital strateg Linda Granberg på Digitallyftet. 

Linda kommer att dela med sig av hands-on tips och råd för att lyfta ditt företags närvaro på sociala medier, med särskilt fokus på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Men det är inte allt – evenemanget blir också en gyllene chans för dig att nätverka och skapa värdefulla affärsrelationer. Och självklart kommer vi att njuta av god mat och gott sällskap under hela dagen.

I affärsnätverket Aurora Network möts etablerade, nya och blivande kvinnliga företagare. Nätverket syftar till att stärka rollen som företagsledare och att främja kvinnors företagande. Det bidrar till kunskapsökning, nya affärskontakter och samarbeten över Norrbotten genom studiebesök och temafokuserade forum. Målet är att stimulera utvecklingen av lönsamma affärer oavsett kommungränser.

Dagens program:
10.00: Fika

10.30: Så lyckas du med företagets sociala medier. Fokus Facebook, Instagram och LinkedIn, seminarium och workshop med Linda Granberg, Digitallyftet

12.00: Lunch

13.00: Fortsättning seminarium och workshop

14.30: Avslut

Anmäl dig senast 5 december!
Klicka här för att komma till anmälan!

Plats: Havremagasinet, Boden.
När? Tisdag 12 december 10.00 – 14.30.

Norrbottensvägen 18
Boden, 961 36 Sverige
+ Google Map

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done