fbpixel

Boden Business Park

Views Navigation

Today

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Upphandlingsskola i Unbyn

Vill du veta mer om upphandling och hur du kan bli en affärspartner till Bodens kommun? Den 4 oktober anordnar Bodens kommuns upphandlingsenhet och Boden Business Park en kostnadsfri utbildning inom upphandling i Unbyn. Utbildningen är en branschöverskridande utbildning som...

Webbinarium: Framgång i företagandet med rätt mindset

En entreprenörsresa är mer än att bara registrera företag, det handlar lika mycket om personlig utveckling och hur vi parerar utmaningar längs vägen. Att starta och driva företag är sällan en raksträcka men med ett tydligt VARFÖR och ett positivt tankesätt blir resan så mycket lättare och roligare.

Företagsfrukost i Boden

Välkommen till företagsfrukost i Boden. Program kl. 07.45-08.45. Frukosten serveras från kl. 07.00 och vi håller till i ljusgården i Verkstan på Boden Business Park. Frukostvärd: Bodentravet. Ingen föranmälan krävs för den som vill medverka fysiskt på plats. Frukosten sänds...

Träffa Region Norrbotten och prata företagsstöd!

Behöver du finansiering för att utveckla ditt företag genom tillväxtskapande, hållbara investeringar? Ta då chansen att boka in en träff med Region Norrbotten på Boden Business Park den 6 oktober. Region Norrbotten har stöd som kan passa dig oavsett om...

Almi – Strategigrupp Skuggstyrelsen start senhöst 2023

Anmäl dig nu! Almi Nord startar så fort de har tillräckligt många deltagare. I en skuggstyrelse hjälps deltagarna åt att hitta lösningar på olika utmaningar och kan lära av varandra inför olika vägval. Gruppen sätts samman av företagare som är...

Webbinarium: Koll på skatterna i företaget

Som egen företagare måste du ha koll på lagar och regler och ditt ansvar när det gäller skatter. Under seminariet går vi igenom skatteregler 3:12-reglerna, hur utdelning, löner och avdrag kan planeras, skillnader, för- och nackdelar med olika bolagsformer.

Webbinarium: Företagsförsäkringar och skyddsnät

En försäkring är en trygghet när något oförutsett drabbar företaget eller dig som företagare. Om dina arbetsredskap går sönder, du blir skadeståndsskyldig, om du förlorar intäkter på grund av ett avbrott eller om du som företagare blir sjuk eller skadad.

Webbinarium: Finansiering och företagsstöd

Vilka vägar till företagsfinansiering och stöd finns för mig som ny företagare? Vi presenterar möjligheter som kan ge dig ekonomiska förutsättningar att starta upp företaget och genomföra investeringar med hjälp av företagslån, företags- och innovationscheckar eller annan typ av företags- och innovationsfinansiering som finns tillgängligt att söka nu.

Webbinarium: E-handel – hur kommer jag igång?

När du väl har formulerat din affärsplan och kommit igång kan det vara aktuellt att starta upp din e-handel. E-handeln ger upphov till stora möjligheter för den som har en bra affärsidé men det är inte alltid lätt att sälja på nätet.

Företagsfrukost i Sörbyn

Välkommen till företagsfrukost i Sörbyn, på Sörbyn Lodge. Program kl. 08.00-09.00. Frukosten serveras från kl. 07.30. Företagsfrukosten arrangeras i samverkan mellan Råek, Bodens kommun och Boden Business Park.

Webbinarium: ChatGPT och AI för företagare

I denna föreläsning dyker vi djupt ner i hur Artificiell Intelligens, och i synnerhet ChatGPT, kan förvandla din arbetsdag. Linda Granberg, digital strateg på Digitallyftet, delar med sig av insikter och praktiska tips för att implementera AI i din verksamhet.

Lunch of the day v.49

Monday

Italian meatballs served with casarecce, hot tomato sauce and grated parmesan

Palak paneer served with basmati rice, grilled halloumi and tomatoes

Tuesday

Wild boar served with mashed potatoes, raw lingonberries and pressed cucumber

Mushroom cap on chanterelles served with potato puree, raw red lingonberries and pressed cucumber

Wednesday

Asian BBQ on carré served with noodle salad, gochujangmajo and toasted sesame seeds

Marinated Tofu served with noodle salad, gochujangmajo and toasted sesame seeds

Thursday

Fish rolls on plaice served with roasted potatoes, sour white wine sauce and fennel crudité

Zucchini rolls with artichoke served with roasted potatoes and sour butter sauce

Friday

Pepper steak on rump served with potato gratin, pepper sauce and baked tomatoes

Soy & butter fried cauliflower served with grated smoked cheddar, chive aioli and crushed nuts

Soup of the day
Caesar salad and beetroot & chevre salad
Poké bowl
Grilled focaccia

Served with salad buffet, homemade bread and table water.
Coffee/tea and small cake.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done