fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grundläggande hållbarhetsutbildning

18 January , 13.00 16.30

Grundl hallbarhet inbjudan

Vad innebär en grön omställning för dig som arbetar inom stål- och metallindustrins värdekedjor? Hur förändrar den ditt sätt att planera och agera? 

Vi kan inte fortsätta som tidigare utan måste hitta nya eller förändrade sätt att producera varor och tjänster på. Sätt som kännetecknas av effektiv energi- och resursanvändning, hushållning, varsamhet och omtanke i alla led samt cirkulära flöden.

Den gröna omställningen kommer att påverka oss alla. Den kommer att påverka dig som arbetar i produktionen, dig som arbetsledare och dig som har andra arbetsuppgifter.

Alla medarbetare inom stål- och metallindustriernas leverantörskedjor är därför välkomna till en halvdags grundläggande hållbarhetsutbildning. Förutom att den bidrar till en bättre värld öppnar den nya möjligheter till affärer och stärkt konkurrenskraft.

Det är nu omställningsresan börjar – kliv ombord!

Läs mer om utbildningen och vilka som föreläser här!

Datum och tid: 18 januari 2024 kl 13.00 – 16.30.
Plats: digitalt via Teams.
Värd: H2 Green Steel.

Kostnad: Utbildningen är kostnadsfri och finansieras av EU, Fonden för en rättvis omställning. Får du förhinder vill vi ha din avbokning senast 48 timmar före startdatum, annars debiteras kostnaden.

Begränsat antal platser!

Klicka här för att anmäla dig till eventet!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done