fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Företagsfrukost i Boden

2 February , 07.00 08.30

Varmt välkommen till årets första företagsfrukost på Boden Business Park! Vi inleder året med att blicka framåt – vad händer under 2024? I programmet får vi träffa Markus Mannström, VD för H2 Green Steel i Boden, som ger en kortare lägesuppdatering om vart de befinner sig nu och vad som väntas hända framöver (efter företagsfrukosten kommer en fördjupad lägesuppdatering från H2 Green Steel – se mer information längre ner).

Vi får även träffa nya chefen för Samhällsbyggnadsförvaltningen, Annika Lindgren, och ta del av aktuella och kommande upphandlingar inom Bodens kommun och höra mer om SAAB:s etablering i Boden.

Frukostvärd är SAAB Dynamics.

Dörrarna öppnas kl. 07.00 och då finns frukosten serverad. Programmet på scen pågår mellan kl. 07.45-08.30. Vi håller till i ljusgården i Verkstan på Boden Business Park.

Ingen föranmälan krävs för den som vill medverka fysiskt på plats.
Frukosten sänds även via Bodens kommuns Facebook-sida.

Efter företagsfrukosten (kl. 09.00-10.30) bjuder H2 Green Steel in till en fördjupad lägesuppdatering för lokalt näringsliv. Markus Mannström, VD för H2 Green Steel i Boden, kommer att ge en statusuppdatering av projektet och vad vi kan vänta oss för 2024. Anne Graf, ansvarig för samhällskontakter, delar information om kommande upphandlingar, tillfälliga bostäder samt hur intresseanmälan till dem och deras partners går till.
Klicka här för mer information om träffen!

Vill du sitta kvar och jobba hos oss efter frukosten? Inga problem!
På bottenplan i Verkstan kan du sitta i en öppen loungemiljö. Önskar du hellre låna ett skrivbord finns det möjlighet att prova att sitta i vårt coworking space på plan tre.
Kontakta i så fall Stina Mattsson, stina@bodenbusinesspark.se.
Restaurang Torget serverar lunch från klockan elva!

Företagsfrukost i Boden arrangeras en gång i månaden i samarbete mellan Företagarna Boden, Bodens kommun och Boden Business Park.

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done