fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bodenxt Talks: Kritisk infrastruktur för att säkerställa den gröna samhällsomställningen

Bild hemsidan

2023-12-1 , 09.00 12.15

Välkommen till en halvdag på Boden Business Park där vi pratar om infrastruktur­satsningar kopplade till den gröna samhällsomställningen i regionen.

Mats Berg, näringslivschef i Bodens kommun, inleder programmet och berättar om hur Bodens kommun arbetat med upphandlingen av infrastrukturkorrioden till Boden Industrial Park.

Begränsat antal platser – föranmälan krävs!
Anmäl dig via formuläret nedan.

Medverkar gör även:
Tobias Emanuelsson, vd Polar Structure.
Polar Structure AB är ett svenskt infrastrukturbolag som utvecklar och äger infrastruktur som bidrar till ett mer uthålligt och hållbart samhälle. Polar Structure investerar holistiskt för att bidra till omställningen av städer och samhällen – till exempel infrastruktur från hamn till slutkund eller uppkopplade städer – i syfte att göra dessa hållbara och mer effektiva. De tar initiativ till att utveckla nya infrastrukturtillgångar genom partnerskap med både privata och offentliga aktörer, där Polar Structure bidrar med kompetens, kunskap och kapital. Företaget är verksamt inom järnvägar, logistik, energilagring, laddinfrastruktur, digitalisering och förnybar energi.

• Otto Persson, medgrundare och styrelseordförande Train Alliance.
Train Alliance förvärvar strategiskt placerad mark som utvecklas så att den blir järnvägsklar, bebygger marken med anläggningar för underhåll och logistik av tåg- och järnvägsinfrastruktur. Bolaget har byggts successivt och har idag drygt 2 miljoner kvm mark i strategiska lägen, varav cirka 40 procent är exploateringsmark. Vissa av de anläggningar bolaget arbetar med klassas som riksintressen, medan andra har hög prioritet hos lokala beslutsfattare och stora kunder.

• David Bladfält, divisionschef BDX Företagen.
BDX har under lång tid haft verksamhet i Boden. Man har en god förmåga att framtidsspana och förutse marknadsbehov och är en viktig del i den gröna samhällsomställningen. BDX berättar verksamheten och de projekt som genomförs samt hur man som lokal aktör kan vara med och ta del av det som händer.

Program: 9.00-12.15, därefter bjuder vi på lunch!
Mer detaljer kommer efter anmälan.
Eventet hålls på svenska.

Vid behov av övernattning (bekostas själv):
https://bodenbusinesspark.com/hotell/

#bodenxttalks

Efter att du anmält dig får du en bekräftelse via mail, det kan hända att den hamnar i skräpposten.

Har du frågor?
Maila info@bodenbusinesspark.se.

Teknikvägen 15
Boden, 96150
+ Google Map

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done