fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

Attraktiv arbetsgivare: Träff 2

5 November , 08.30 12.00

Almi attraktiv arbetsgivare

Med den snabba utvecklingen i norra Sverige är det stor konkurrens kring arbetskraften. För att vara attraktiv som arbetsgivare behövs ett strategiskt och långsiktigt arbete även om behovet är akut. Tillsammans med Almi erbjuder vi en utbildning som består av en kombination av föreläsningar och workshops, som ger dig verktyg för att attrahera, utveckla och behålla kompetens.

Vad ger programmet dig?

• Förståelse för rekryteringsutmaningar
• Förutsättningar för en rekryteringsstrategi
• Nya perspektiv på personalutveckling
• Förmåga att formulera ditt arbetsgivarerbjudande
• Kunskapsdelning och tips från andra företagare

Vem riktar sig programmet till?

Programmet passar dig som leder ett privatägt företag och/eller är ansvarig för rekryteringsprocessen på företaget och som inte vill låta kompetensbrist vara ett hinder för ditt företags tillväxtpotential.

Hur är programmet upplagt?

Vi startar med en inspirationsföreläsning av Svante Randlert, en av landets mest anlitade talare och konsulter inom området samt författare till boken ”Drömarbetsgivare”. Svante kommer b.la. att prata om varför förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Han delar även med sig av inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren. Föreläsningen sker digitalt och är en introduktion inför den första gruppträffen. Den första fysiska gruppträffen arrangeras den 16 oktober och följs av ytterligare två träffar, 5 november samt 19 november. 

För mer information om utbildningen och anmälan, klicka här!

CALENDAR

Views Navigation

TodayToday

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done