fbpixel

Boden Business Park

Loading Events
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Almi – Koll & kontroll

2023-9-14 , 11.30 16.00

Almi Nord bjuder in till en seminarieserie för kvinnor med fokus på ditt företags lönsamhet. Tillsammans med Almi och med andra spännande företagare och personer kommer du dessutom att ingå i ett nytt nätverk!

Seminarieserien är tänkt att ge dig god koll på ditt företags ekonomi så att du sen enkelt ska kunna kontrollera om du följer din ekonomiska plan och rör dig mot dina mål. 

Du kommer bland annat: 
•    få inblick i vad som driver företags lönsamhet och tillväxt, i synnerhet ditt eget.
•    ökad kunskap om företagsekonomiska begrepp. 
•    lära känna de andra i nätverket och få inspiration. 

Tillsammans diskuterar niidéer, begrepp och lösningar – du sätter sen målen för ditt företag och gör en ekonomisk plan för att nå dessa. En Almi-rådgivare finns på plats och ger coachande tips på vägen.

Ni kommer att varva kunskapshöjande och roliga workshops med individuell rådgivning. Samtliga deltagare kommer att skriva under ett sekretessavtal och du bestämmer själv hur mycket du vill delge övriga under grupptillfällena.

Upplägg:

Gruppmöte 1 – Få ökad kunskap om affärsekonomi.

Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare. Här får du insikt om vad som driver just ditt företags lönsamhet och tillväxt. Mötestid bokas in direkt med rådgivaren.

Gruppmöte 2 – Den ekonomiska planen

Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare där du tar fram en 2-årig ekonomisk plan. Mötestid bokas in direkt med rådgivaren.

Gruppmöte 3 – ”Dina tre viktigaste åtgärder för hur du ska nå dina mål”. 

Diskussion och reflektion.

Alla gruppträffar sker fysiskt.


Rådgivare från Almi kommer att hålla i de tre seminarietillfällena. Start sker så fort gruppen är komplett. ANMÄL DIG VIA LÄNKEN HÄR!

För vem? För företag som ägs och drivs på heltid av kvinnor. ?För dig som vill bli vassare på ekonomi – inga förkunskaper krävs!

CALENDAR

Views Navigation

Today
Today

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din prenumeration kunde inte sparas. Var god försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Done